A kedvesem túlzásba vitte a féltékenykedést

A feleségem sajnos nagyon nem elégedett a külsejével, és emiatt már betegesen féltékennyé vált. Pedig az égvilágon semmi oka rá, mert nekem csak Ő létezik.

Egészen hihetetlen, hogy meddig fajult a féltékenysége: képes volt felfogadni egy magánnyomozót, aki vagy három héten keresztül a nyomomban volt, és kifigyelte, hogy mit csinálok és kivel találkozom.

Ez azért már elég durva, nem?

Utólag kiderült, hogy követett mindenhová: a munkahelyemre, az edzőterembe, sőt még az óvodába is, mikor elvittem oda a kisfiamat. Szinte őrjöngtem, mikor ez kiderült. Nem tartom normális dolognak, hogy valakinek ez a munkája, hogy mások életében vájkál. A feleségemre is dühös voltam, mert én tényleg mindent megtettem azért, hogy végre megértse, hogy nekem ő a tökéletes nő.

Ez a magánnyomozó egyébként nagyon profi lehet, mert nekem semmi nem tűnt fel, hiszen a feleségem vallotta be ezt nekem pár hét után. Három kocsit is használt, mert feltűnő lett volna, ha mindig ugyanaz az autó jön utánam. Komolyan, mintha valami detektívfilmbe csöppentem volna.

Ráadásul a feleségem egy kisebb vagyont fizetett a nyomozónak a szolgálataiért. Annak a pénznek jobb helye is lett volna.

Vitatkoztunk a feleségemmel, de utána egy kicsit lehiggadtam, és megpróbáltuk értelmesen átbeszélni a dolgokat.

Elmondtam neki, hogy soha nem fordulhat elő többször, hogy egy idegen embert rám küld, hogy kifigyelje, hogy mit és mikor csinálok. Számomra ez nagyon sertő volt, és egy kicsit beteges is.

Én azt se tudtam, hogy a magándetektíveknek ekkora piaca van. Úgy tűnik, hogy sok olyan pár van még, akik közül az egyik bizonytalan és féltékenykedik a másikra.

Azt gondolom, hogy nem lehet a megoldás az, hogy egy detektívhez forduljunk. Mindent meg kell beszélni a párunkkal, mert ezeknek a gyanúknak a jelentős része csak vaklárma.

A feleségemmel arra jutottunk, hogy ha valamivel elégedettebb lenne a külsejével, akkor nem jutott volna az eszébe akkora marhaság, hogy rám küld valakit, hogy szaglásszon utánam. Gondolkodtam a dolgon egy kicsit, aztán rájöttem egy lehetséges megoldásra.

Feltettem neki egy kérdést.

„Mariann, mi lenne, ha keresnénk egy plasztikai sebészetet?”

Erre szinte rávágta, hogy igen, ez egy nagyon jó ötlet.

Így hát nézelődtünk az interneten egy órát, amíg meg nem találtuk azt a helyet, amit a legjobbnak ítéltünk meg. Ennek az intézetnek a weblapját ti is láthatjátok, a plasztika.info.hu címen keresztül.

Ez az internetes felület tökéletesre sikerült, mert minden szükséges információ elérhető rajta. A feleségemmel közösen olvastunk itt el mindent. Mikor felmerült valamilyen kérdés, szinte azonnal megtaláltuk itt a választ.

Nem siettük el a dolgot, és szinte tényleg mindent elolvastunk. Különösen sok időt töltöttünk el a weboldalon található blogon is, hiszen az ott található cikkek kiváló képet adtak nekünk a plasztikai beavatkozásról.

Volt itt például egy írás a különböző a mellimplantátumokról, mely a feleségem szempontjából különösen érdekes volt, hiszen alapvetően a mellével volt elégedetlen. Innen tudtok meg például azt, hogy a gyártók tíz évre készítik el ezeket az anyagokat, aminek az eltelte után cserére szorulnak. Persze előfordulhat az is, hogy korábban kell cserélni, de ez ritka.

A másik igazán tanulságos írás azt emelte ki, hogy milyen fontos az orvos és a páciensek közötti megfelelő kapcsolat. A tökéletes végeredményhez szükséges a kölcsönös bizalom és a tisztelet.

Úgy döntöttünk, hogy jelenetkezünk egy konzultációra, amit könnyedén meglehetett tenni a weblapon is, hiszen csak ki kellett tölteni egy űrlapot, és elküldeni azt. Mivel fővárosiak vagyunk, ezért Budapestet adtuk meg helyszínként, de ez egyébként lehet Pécs is, ha az közelebb van valakinek.

A szilikonmell árak ebben az intézetben egyáltalán nem magasak, annak ellenére, hogy itt a legmagasabb szinten történnek a beavatkozások.

A konzultáció során felvetődött az a lehetőség, hogy saját zsírfeltöltéssel oldják meg a mellek megnagyobbítását, azonban ez nem jöhetett szóba, mert a vizsgálat során kiderült, hogy a feleségem nem rendelkezik megfelelő nagyságú zsírpárnákkal egy ilyen típusú műtéthez. Ez azonban a legkevésbé sem jelent akadályt, mert ennél a plasztikai sebészetnél kiváló töltőanyagok állnak a rendelkezésre.

A személyes beszélgetés nagyon jól sikerült. Minden fontos kérdéssel tisztában voltunk, mire a konzultáció befejeződött. Úgy éreztem, hogy a feleségem teljesen megnyugodott, és tökéletesen megbízik az intézetet vezető sebészben.

A doktor úr felvázolta nekünk a műtétnek a menetét, és azt, hogy milyen eredményekre számíthatunk. Az itt végzett korábbi műtéteknek az eredményeiről egyébként még fotókat is találtunk az intézet internetes oldalán, melyek kiválóan szemléltetik azt, hogy a feleségem milyen pozitív változásra számíthat.

Mikor elvittem a feleségemet a műtétre, azért szegény egy kicsit izgult, de utólag kiderült, hogy kár volt, mert minden úgy történt, ahogy az meg volt tervezve.

Az implantátumnak a beültetése a mell alatt található redőn keresztül történt.

A feleségem azt az implantátumot választotta, amit az orvos is javasolt neki. Ez a típus számít a legbiztonságosabbnak, ami a legelső szempont. Ezt a típust Amerikában gyártják, és a felszíne tökéletesen van érdesítve.

A műtét természetesen altatásban történt, így a feleségem nem érzett az egészből semmit. Az operációt követően még bent kellett maradnia megfigyelésre is.

A műtétet követően nagy pihenés várt rá, és kerülnie kellett minden fizikai megterhelést.

Azt azért ki kell emelnem, hogy egy műtét mindenkinél más. Ez függ az érintett testalkatától és a kívánt eredményektől is. Minden, amit a weboldalon olvasunk, csak tájékoztatás jellegével lett leírva. Ténylegesen csak akkor fogunk megtudni minden részletet, ha már az orvos kivizsgált és beszélt velünk. Ilyenkor derülnek ki az szilikonmell árak is, hiszen ez is eltérő lehet egyénenként.

Érthető, ha még sok kérdés maradt a fejetekben ezzel a témával kapcsolatban. Ebben az esetben az a legegyszerűbb, ha írtok egy elektronikus levelet a kapcsolatok között megtalálható címre, amiről hamarosan meg fogjátok kapni a válaszokat.

A mellnagyobbítás óta már hónapok teltek el, és azt kell mondanom, hogy a feleségem élete teljesen megváltozott. Végre elégedett lett a külsejével, így kialakult a belsőbékéje is. Kicsit olyan érzésem van, mintha nem csak a testén történt volna változás, de a lelkében is.

Ez a műtét tényleg mindent megért. Nagyon nagy szerencse, hogy a legjobb plasztikai sebészt sikerült kiválasztani erre a feladatra, hiszen ennek a feladatnak a komolysága megköveteli a szakértelmet és a tapasztalatot. Gondolkodás nélkül ajánlom mindenkinek ezt a helyet, aki kicsit is hasonló problémákkal küzd, mint a feleségem. Ha valakinek valamilyen gondja lenne a külsejével, arra itt nagyon jó eséllyel fognak találni valamilyen megoldást, ezt teljes magabiztossággal állíthatom.