Kinyomoztam a legjobb flottakezelő szolgáltatást – érdemes őket választani

Magánnyomozónak lenni biztosan nagyon nehéz lehet, nem is képes rá akárki. Egy csomó mindenre oda kell figyelni, észben kell tartani, szemfülesnek és ravasznak kell lenni. És persze jó érzék kell ahhoz, hogy ne ismerjenek meg, no meg persze nem árt a „kopó szimat” sem, hogy minél könnyebben fel lehessen ismerni a nyomokat.

Én ugyan a való életben nem vagyok magánnyomozó, csupán egy jól működő cég tulajdonosa. Azt viszont tökéletesen ki tudtam nyomozni saját magamtól az interneten, hogy melyik a piacon a legjobb flottakezeléssel és cégautókkal foglalkozó szolgáltatás. Igazán nem kellett sokat keresnem, hamar rábukkantam a keresőn, és azóta áldom az eget a „jó szimatom” miatt, hiszen csakis profitáltam azzal, hogy rájuk találtam.

Eleve már a weboldaluk abszolút meggyőzött, de igazán akkor éreztem, hogy kincset találtam amikor ráklikkeltem a Hitel, lízing, tartós bérlet, Áfa menüpontra: precízen, hibátlanul és hozzá nem értők számára is befogadhatóan magyarázzák el, a hitel, a lízing és a tartós bérlet fogalmait, valamint az azok közötti különbségeket, így senkiben sem marad kérdés. Ezek ismerete adja meg azt, hogy az ügyfél tudni fogja, hogy melyik milyen hatással lesz majd a saját bankszámlájára. Az összefoglaló első pontja a hitel és a lízing közötti különbséget mutatja be. Világosan megfogalmazzák, hogy mind a kettő a legelterjedtebb és legismertebb finanszírozási forma, azonban a hitel nem más, mint egy egyszerű pénzügyi produktum, melyet ahhoz megfelelően adnak – vagy nem adnak -, hogy kinek milyen fennálló finanszírozási képessége van. A hitelre megvásárolt járművet illető tulajdonjog egészen a hitelszerződés megírásától egyrészt pénzügyileg, másrészt jogilag is a hitelt kérvényezőt illeti meg. A lízinggel kapcsolatban ezzel szemben kettő tényezőt különíthetünk el, hiszen ennél a fedezetnek megjelenik maga az autó is az ügyfél szervezetének finanszírozhatósági képességén felül is. Különbség van a tulajdonjoggal kapcsolatos kérdésben is, ugyanis amikor egy ügyfél lízingbe vesz egy autót, csupán csak számviteli tulajdonról beszélhetünk, melyet a cég könyvelésében aktivál, ám jogi értelemben azonban a tulajdonjogról csak a legutolsó részlet befizetése után lehet szó.

És ami még ennél is jobb az az, hogy ha valaki számára mindez elsőre nem teljesen érthető, annak sem kell csüggednie, hiszen táblázatokon keresztül is vázolva van a fogalmak értelmezése.

Ugyanilyen egyszerű tájékozódni a Megvásárolható autók kategóriáján keresztül is, melyen keresztül további hasznos tudnivalókkal segítenek, hogy mi mellett tegyük le a voksunkat. Nagyon megnyugtató tudni, hogy minden autójukat csak és kizárólag Magyarországon vásárolták és mindegyik újonnan üzembe helyezett. Ezen kívül az összes gépjármű szervize dokumentálva van és pontosan ellenőrizhető, mindezt pedig számlákkal tudják igazolni az ügyfelek számára. Ha bármilyen baj történne, a sérülések kezelése csakis szakszervizben történik, melynek elkészültét szintén számlákkal tudnak prezentálni. Az autók kilométer adatai hitelesek, valamint fontos tudni azt is, hogy az órák nem visszatekertek, illetve maguk az autók is normál használatban voltak (például taxi üzemmód, futárszolgálat vagy Rent – a – car használat teljesen ki van zárva. Az sem utolsó fontosságú tényező, hogy a járműveket többnyire csak egy ember használta – így biztosak lehetünk abban, hogy minden a legnagyobb rendben van velük.

Tényleg egy pillanatra sem bántam meg, hogy őket választottam, remélem minél több ember rájuk talál, mert az ő munkájukkal mindenki csak nyerhet! Kevés ilyen megbízható csapat és munkaerő van manapság, szóval abszolút csak ajánlani tudom őket.