Kinyomoztuk, hogy hol találjuk meg az igazi akciókat!

Szerintem mindenkinek ismerős, hogy milyen, mikor megérkeznek az akciós újságok. Amikor gyerek voltam, emlékszem, a szüleim mindig végig nézték a környék üzleteinek akciós újságjait, mindig tudták, melyik üzletben jutnak hozzá a legjobb áron az éppen akciós termékekhez.

Mindig megnézték, mire van szükségünk, aztán felcsapták az akciós újságokat, és megnézték, hogy van-e éppen olyan akció. Aztán voltak azok a termékek, amik hosszabb ideig is elállnak, ezeket mindig kifejezetten csak akkor vásárolták, ha le voltak akciózva.

Azóta, hogy én gyerek voltam, nagyon sokat változtak a vásárlási szokások. Vannak, akik teljesen elköteleződnek egy bolt mellett és csak ott vásárolnak, mások pedig képesek azért utazni, hogy jobb áron kapják meg, amire éppen szükségük van. Ilyenkor azt is át kell gondolnunk, hogy megéri-e az adott akció miatt utazni. Például, ha autóval megyünk, akkor megéri, hogy messzebbi boltba utazzunk el? Vagy megéri azt a plusz időt, amit a tömegközlekedésen töltünk?

Más és más az egyedülálló fiatalok, a családosok, a nyugdíjasok preferenciája is. Akinek sok idejük van és mondjuk ingyen is utaznak, mint a nyugdíjasok, azok ráérnek, hogy mindig minden terméket a legjobb áron szerezzenek be. Nekik nem kell azon gondolkozni, hogy mennyi plusz időt jelent, ha egy hipermarket helyett több szupermarketet járnak körbe.

A családos emberek pedig általában nem is egyedül mennek vásárolni, nekik mindenképpen fontos, hogy mindent egy helyen kapjanak meg és a lehető leggyorsabban elintézzék a vásárlást.

Bármennyire is változatosak a vásárlói szokásaink, az mindenkiben közös, hogy szeretjükl az akciókat.

Az évek folyamán az online vásárlás, a digitalizált újságok és kuponok elterjedtek. Most már mindenkinek van a telefonján legalább egy applikáció, amit vásárlásra használ.

Vannak olyan üzletláncok, akik a törzsvásárlói kártyáikat,, kuponjaikat már nem is küldik ki fizikai formában, hiszen már vannak applikációk, amiknek a használatával ezeket magunkkal vihetjük a telefonunkon.

A kuponokat, és az aktuális akciós újságokat is mind megtalálhatjuk az applikációkban vagy az internetes oldalukon.

De nekem nincs időm arra, hogy minden környékbeli üzlet oldalát egyenként megkeressem, majd ha megvan, akkor ugyanitt letöltsem az aktuális újságot.

Egy ennél sokkal egyszerűbb módszert szerettem volna. Meg volt annak is a hangulata, amikor megkaptam az újságokat postán és ezeket otthon átlapozgattam, írtam belőle egy bevásárló listát, vagy gyerekként bekarikáztam, amit szerettem volna megvenni, majd a szüleim eldöntötték, hogy tényleg szükségem van-e rá.

Most viszont találtam egy oldalt, ahol minden akciós újságot egyszerre meg tudok nézni.

A https://akcioleso.hu/aldi-akcios-ujsag oldalt találtam, ahol minden üzlet aktuális akciós újságja fel van töltve. Itt élelmiszer boltok, de még bútorboltok akcióit is meg tudom nézni egyszerre.

Vannak olyan üzletek, amik nincsenek a közvetlen közelemben, így nem is dobtak be újságot, de a munkahelyem környékén például van, így tulajdonképpen útba is esne. Ezeket mind megtalálom ezen az oldalon. Az üzleteket a kedvencekhez tehetem, kérhetek értesítést az akciókról, így könnyen, gyorsan át tudom lapozni azokat az újságokat, amik valóban érdekelnek engem. Nem kell azokat az újságokat eltennem, amik nem érdekelnek, nem kell gyűjteni a plusz szemetet. Sokat jelent szerintem, hogy nem felesleges szeméttel dobálják tele a postaládámat, hanem olyan újságokat nézhetek, amik tényleg érdekelnek.

Nagyon sok újság van ezen az oldalon, hiszen rengeteg üzlet használja, rengeteg üzlet újságja fel van töltve. Ezek mind kényelmesen, lapozható formában kerültek feltöltésre, úgyhogy a megnyitása is egyszerű, megvan az újság olvasás érzete is annak ellenére, hogy valójában csak a telefonom képernyőjét nézem.

Nem vesz el sok időt az életemből, hiszen ezek mind egy helyen fent vannak, és nagyon könnyen végig tudom lapozgatni. Nem kell minden üzlet appját leszednem, és sokkal könnyebben meg is lehet nézni, mintha magammal cipelném a nagy újságokat, hogy megnézhessem az aktuális akciókat, és sokkal környezetbarátabb is, mert nem vágnak ki fákat hozzá.

Egyszerű, áttekinthető, kényelmes a használata Nem jelent gondot szerintem aszoknak sem, akik nincsenek annyira jóban a technikával, mint például én. Szerintem az idősebb, a telefonjukat vagy az internetet kevesebbet használó generáció is el tud boldogulni az oldallal.

Ha pedig olyan nagyszülőknek szeretnénk megmutatni az oldalt, akik tudjuk, hogy nehezebben boldogulnak a technológiával az átlagnál, akkor akár otthon be is tehetjük nekik a kedvencek közé azokat a boltokat, amik akciói kifejezetten érdeklik őket, így ezeket mindig könnyen és gyorsan el tudják érni.

Nagyon sok jó funkció van ezen az oldalon, de mégis szerintem az a legjobb, hogy mindent el lehet érni egy oldalon, hogy össze vannak szedve az akciók, nem kell száz oldalt végigböngészni.

Ennek az oldalnak a segítségével sokat csökkenhet a szemét termelése, hiszen azokat az újságokat, amiket normális helyzetben a postaládákba kapnánk meg, a telefonunkon, fakivágás és szemét termelés mentesen is elolvashatjuk. Ha van egy ilyen jó oldal, akkor kis szeretne még reklámújságokat kapni?

Az akciós újságok mellett az oldalon egyébként kuponok is helyet kaptak. Itt nagyon sok kedvezményes utazásra lehet előfizetni, vannak kedvezményes kuponok ruhaboltokba, élelmiszer boltokba, ékszerekre, órákra. Nagyon sok kupon van, ezek is mind tematikusan össze vannak szedve, így egészen egyszerűen lehet köztük böngészni.

Ami még nagyon tetszik, hogy nem csak tárgyi jellegű termékekre, hanem szépségápolásra és ami a legjobb, élményekre is válthatók ezek a kuponok!

kuponok adta lehetőségek szerintem sokaknak segítenek megtalálni a tökéletes születésnapi ajándékot, segítenek, hogy az emberek minőségi időt töltsenek el együtt, szeretteik köreiben.

Összességében el tudom mondani, hogy a https://akcioleso.hu/aldi-akcios-ujsag egy olyan oldal, ami lehetőséget teremt a kevesebb szemét termelésére, kortól és nemtől függetlenül mindenkinek segíthet, hogy olcsóbban vásároljon. Akciós újságokkal és kuponokkal segíti elő a vásárlást, és forradalmasítja az akciós újságokat.

Szerintem pár éven belül amúgy is vége lesz ennek az értelmetlen reklámújság gyártásnak, akkor mindenki át fog térni a https://akcioleso.hu/aldi-akcios-ujsag oldalhoz hasonló felületek használatára. Hiszen sokkal kényelmesebb előre megtervezni a számítógép mellett, vagy a telefonunkon a vásárlást, és az is sokkal kényelmesebb, hogy az oldal segítségével közvetlenül e-mailben is értesítéseket kaphatunk a kedvenc üzleteink akcióiról.

Nem vagyok az impulzusvásárlások híve, de néha mindenki csinálja. Úgy érzem, hogy a tervezett vásárlások már sokkal közelebb állnak hozzám. Sokkal egyszerűbben tudok tervezni úgy, hogy minden üzlet újságját egy helyen látom, és sokkal egyszerűbben tudok mérlegelni, hogy a drágább termék közelebbi helyszínen való megvásárlása, vagy az olcsóbb termékek messzebbi megvétele éri meg jobban.

Szeretném azt hinni, hogy sokkal rendezettebben és összeszedettebben vásárolok, amióta megismertem ezt az oldalt.

Szívesen ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan szemét termelése nélkül szeretne mindig képben lenni az akciókkal kapcsolatban!