Nem kell magánnyomozó ahhoz, hogy olcsón találjunk ipari gépeket

Emlékszem, mikor nagymamámhoz átvittek minket gyerekkoromban, mindig valami nyomozós sorozat ment éppen a tévében. Akkoriban nagyon lenyűgöztek ezek a műsorok. Az izgalmas ügyek mellett azzal tudtak a képernyő elé tapasztani, hogy összefüggő történeteket is alkottak a főszereplőkkel, amik átíveltek részeken. Elképzeltem, hogy micsoda izgalmas lehet az életük és akkoriban nagyon sok olyan barátom volt, akik nyomozók akartak lenni, mikor felnőnek.

Ezek az álmok nagyrészt nem váltak valóra, de a nyomozós sorozatok iránt való szeretetem továbbra sem hagyott alább. Lustább délutánjaimon örömmel nosztalgiáztam ezekkel a sorozatokkal. Aztán az egyik barátnőmmel elkezdtünk nézni egy mókás műsort, ahol amatőr színészekkel előadtak olyan helyzeteket, amelyekhez a valóságban felbérelhetünk egy magánnyomozót. Ez persze teljesen más volt, mint az előbb említett sorozatok. A fő célunk vele inkább az volt, hogy viccesen eltöltsük az időt. Hiszen nem kell mindig komolynak lenni az életben.

Mostanában azonban el szoktam gondolkozni, hogy magánnyomozót kéne felfogadnom a vállalkozásom beindításához. Azért van a fejemben ez a gondolatmenet, mert alig talál az ember olyan ipari gépeket, amik elérhető áron vannak egy ilyen kezdő számára is, mint én. Szerencsére a magánnyomozóig nem kellett eljutnom, mert magamtól is rátaláltam a Dealer – Gastro & Ice Dealer feliratra.

Ez a felirat egy olyan oldalt rejtett, ahol még nekem is lehetőségem van arra, hogy beszerezzek mindent, amire szükségem van. Még nem is mondtam, de egy fagylaltozó megnyitása volt a fő célom. Amint rákattintottam a Dealer – Gastro & Ice Dealer feliratra, a kezdőlapon rengeteg fagylaltozóval kapcsolatos terméket láttam. Ezekben nem csak az volt a különlegesség, hogy pont az én célomhoz megfelelő gépek voltak, hanem, hogy a leárazott kategóriában voltak találhatók.

Elképesztő akciók szerepeltek a Dealer – Gastro & Ice Dealer felirattal fémjelezett oldalon. Nehogy azt higgyétek, hogy az itteni leárazások csak pár ezer forintról szólnak. Sokszor százezreket tudunk megspórolni azzal, ha őket választjuk. Hihetetlen az egész, mint valami varázslat, ami csak azért létezik, hogy megsegítse az olyan embereket, mint én. Persze varázslatról nincsen szó, van pár kompromisszum, amit meg kell hoznunk ezért az árért, de ezek a kompromisszumok egyáltalán nem hatalmasak.

Dealer - Gastro & Ice Dealer

Mit értek ezalatt? Az Rdealer oldalán található termékek közül több is használt állapotú. Vannak emberek, akik ennek hallatára azonnal hátrahőkölnek, én azonban nem egy ilyen ember vagyok. Én rögtön elkezdem csak azt ellenőrizni, hogy mit jelent ez a „használt” szócska. Az Rdealer oldalán pedig ez nem jelentett egyebet, minthogy már a korábbi tulajnak nem volt rá többé szüksége. Nekem innentől kezdve nem piszkos az, hogy egy, már valaki más által használt terméket veszek meg, hiszen a minőségén ez egyáltalán nem ront.

A számomra ideális paraméterekről, a termékek képére rákattintva tudtam meggyőződni. Ezek az adatok, kis pontokba vannak szedve, úgyhogy pár perc alatt át tudjuk futni őket, minden komolyabb időbefektetés nélkül. Ha pedig meggyőződtünk arról, hogy az adott termék megfelelő lesz számunkra, akkor betelefonálhatunk az Rdealer csapatának. A telefont szinte mindig azonnal felveszik és utána sem fogjuk személytelennek érezni a beszélgetést. Nagy hangsúlyt fektetnek a személyességre és arra, hogy mindent meg tudjunk beszélni, mielőtt biztosra kimondjuk azt, hogy megvásároljuk a terméket. Nekem ez olyan megnyugtató garancia, amit kevés más cégnél tapasztaltam idáig.