Az ötvenes magánynyomozó, aki jól táplálkozik, és éveket tagadhat le

Az egyetemen megismerkedtem egy titokzatos sráccal, akinek nagyon különleges kisugárzása volt. Érezni lehetett rajta, hogy figyeli az embereket, és mindig olyan volt, mintha előbb tudna rólam valamit, mint én magamról. Pikírt stílusa hűvös eleganciával vegyült, és mondanom sem kell, hogy a lányok meglehetősen oda voltak érte. Bevallom kicsit irigyeltem is, de sokkal inkább felnéztem rá, és nagyon érdekelt, hogy milyen titkot rejteget. Egyszer csak többet nem jött be az órákra.

Évekkel később, mikor az izzadtságos munkával megszerzett diplomám már a szekrénybe suvasztva porosodott, és én menő marketinges pozícióban dolgoztam, a szokásos péntek esti kocsmázást tartottuk a haverokkal. Egyszer csak megpillantottam a srácot, és olyan izgatott kíváncsiság lett úrrá rajtam, hogy egyből az asztalához kellemetlenkedtem, hogy elkezdjem faggatni. Kiderült, hogy magánnyomozó, és csak azért járt az egyetemre, mert egy, az intézmény falai között zajló pénzügyi csalási ügy felgöngyölítésén dolgozott. Örömmel elmesélte az ügy részleteit, de engem jobban érdekelt, hogy 50 éves kora ellenére hogyan tudta kiadni magát huszonéves egyetemistának. Mosolyogva elmondta, hogy az étkezésen és edzésen múlik minden.

Tanácsára felkerestem a biocity.hu oldalát, ahol kiváló minőségű élelmiszereket és alapanyagokat vásárolhatok magamnak. Imádom a szép, igényesen megalkotott weboldalakat, amik átláthatók, és szép színkombinációkat használnak. A Biocity webshopja ebbe a kategóriába tartozik. Barátságos zöld felső menübár, alatta ízlésesen megalkotott kiegészítő menü, szép képek és átgondolt oldal struktúra jellemzi. Egy nagy, villogó banner hirdeti az éppen aktuális akciókat és a kiemelt élelmiszereket. Jelen pillanatban az okoshét keretein belül elérhető 20%-os akciókról ad értesítést a hirdetőfelület, és egy gluténmentes táplálékot kínáló márkáról. Az okoshét egyébként elég izgi dolog, fogok még bővebben is írni róla.

Ha elkezdünk lefele görgetni az oldalon, különböző ajánlatokkal és kategóriákkal találkozhatunk. A Biocitynek van egy blogja is, ahol olyan témákat boncolgatnak, mint az egészséges babavárás és szoptatás, a vegán kollagén vagy az őszi időszakos böjt. Érdemes elolvasni ezeket, mert színvonalas írások hozzáértő személyektől és a laikusok számára is érthetők. Újdonság a weboldalon a közösségi média feed, ahol a legújabb bejegyzéseiket csodálhatjuk meg. Érdemes követni őket a különböző platformokon, mert izgalmas képeket és hasznos információkat tesznek közzé, többek között az aktuális akciókról. A főoldal aljához közeledve megcsodálhatjuk az elégedett vásárlók visszajelzéseit. A Biocity rendszerében 5 csillag a maximálisan adható pontszám, és elég sokan adtak ilyen magas értékelést.

Ha a biocity.hu weboldalának jobb alsó sarkára pillantunk, két érdekes funkciót vehetünk észre. Az egyik a hűségprogram, ahova csatlakozva elkezdhetünk jutalmakat gyűjtögetni. A programban résztvevők különböző jóváírásokra tehetnek szert a vásárlásaikkal. 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 0,5% jóváírás jár, 15.000Ft felett 1% jóváírás, 25.000 Ft felett pedig 2% jóváírás. A Biocity nem csak a nagy értékű vásárlást jutalmazza, hanem azt is, ha ajánljuk egy ismerősünknek. Ekkor az újonnan érkező ismerős vásárlásából 5% jóváírást kapunk, ő pedig nem kevesebb mint 10%-ot tehet zsebre.

A másik izgalmas, jobb alsó sarokban található funkció pedig a chat. Ha bármi kérdésünk akadna valamilyen termékkel, szállítási móddal, fizetéssel vagy egyéb dolgokkal kapcsolatban, itt pillanatok alatt elérhetjük a tapaszalt alkalmazottakat, és választ kaphatunk bármilyen kérdésünkre.

Ígértem, hogy az okoshétről is ejtek pár szót. Ez egy sorozat a biocity.hu oldalán, ahol a vásárlók kedvenc márkái akciósan érhetők el. Ezzel nagyokat spórolhatunk, úgyhogy, ha valamelyik kedvelt termékünk bekerül az okoshét kínálatába, érdemes jól betárazni belőle 😊