Magánnyomozót fogadtam, hogy megtudjam, hol van a legjobb thai masszázs Budapesten

Hónapok óta szeretnék eljutni egy szuper masszőrhöz, de bárhogyan is kutakodok a neten, egyszerűen nem tudtam megtalálni azt a szalont, amit elképzeltem. Stresszes a munka, ingadozik az időjárás, így én csak egy üdítő masszázsra vágytam, ami visszahozza egy kicsit belém az életet és visszaránt a megszokott kerékvágásba.

Nem volt más megoldás, felhívtam a legjobb barátnőmet, aki már a gimiben is bebizonyította, hogy rendkívüli nyomozói készségei vannak. Felkértem, hogy legyen a magánnyomozóm ebben a projektben, és mondja meg nekem, hogy hol van a legjobb thai masszázs Budapest városában. Feladtam neki a leckét rendesen, de mint ahogy még egyszer sem, most sem vallott kudarcot.

Pár óra múlva már küldte is a linket, ami a https://karmathaimasszazs.hu/ oldalra mutatott. Teljesen elcsodálkoztam: tényleg ennyire jók lennének? A válasz elég hamar érkezett, csak rá kellett pillantanom a honlapra.

Elegáns, nyugalmat árasztó oldal, már a színvilág is megnyert. Külön pozitívum a legelején feltüntetett két üzlethelyiség, egy a hetedik és egy a hatodik kerületben. Igaz, hogy nincs sok idő utazásban mérve a két cím között, mégis jó az, hogy így kétszer annyi vendéget tudnak fogadni. Nem utolsó szempont, hogy akinek mondjuk derékfájdalma vagy hátfájása van, annak igenis fontos az a 10-15 perc.

Végignéztem a masszázs kínálatot, ami nagyon széles és sokszínű: a tradicionális thai masszázstól a herbál masszázsig minden megtalálható a Karma Thai Masszázsnál. A kókuszolajos testmasszázson megakadt a tekintetem, így rá is mentem, hogy pontosan mit takarhat. Azt olvastam, hogy feszes és ellenállhatatlan sima bőrt ígér, szerencsére erre még nincsen szükségem, viszont az egyik barátnőm éppen nem régen panaszkodott, így utána néztem ennek.

Hogyan is lesz egészséges és sima a bőr? Kevesen tudják, de a kókuszolaj rengeteg antioxidánst tartalmaz, melyek segítik a sejtek és ezáltal a bőr megújulását. Ennek révén a bőr élettel telibb és rugalmasabb, feszesebb lesz, tehát nincs itt semmilyen turpisság, nem kell átverésre gondolni. A kókuszolajnak tényleg számos jótékony hatása van, mindezek mellett a telített zsírsavak hidratálják a bőrt és a vitaminok erősítik a sejteket.

Senkit sem szeretnék untatni a részletekkel, de ha úgy érzed, hogy a bőröd nem elég feszes vagy esetleg túl fakó a bőröd, akkor érdemes erre a masszázsra időpontot foglalnod, mely alatt a kálium, magnézium, vas és cink garantáltan új életre kelti a bőrödet és sugárzóbb lesz, mint valaha.

thai masszázs budapest
Meleg olajos testmasszázs a teljes kikapcsolódás érdekében!

Tovább nézelődtem és megtaláltam a meleg olajos testmasszázst. Igaz, hogy nem csak téli napokra ajánlják, mégis olyan jó érzés még ebben a néha picit csípős időben egy jó felmelegedés. Fel is keltette az érdeklődésemet, így tovább olvastam. „Egy hosszú, fárasztó nap után…” Azonnal bejelentkezek, pontosan ezt keresem! Nyugtató és fájdalomcsillapító masszázs a nyugalom szigetén – tökéletes, maga a mennyország.

Rá is mentem az időpont foglalásra azonnal, és ki is adta az árlistát egy kis részletezővel. A meleg olajos masszázsom 1 óra hosszú lesz és 15 990 Ft, sokkal olcsóbb, mint gondoltam. Ezt követően arra is van lehetőség, hogy kiválasszam a masszőrömet, amire nem sok helyen van lehetőség. Itt azonban megmutatkozik az ügyfélcentrikus magatartás, hiszen tényleg azt szeretnék, hogy ne csak minőségi masszázst nyújtsanak, hanem egy élményt, egy számunkra szimpatikus emberrel. Nekem mind a két hölgy rendkívül rokonszenves volt, így csak rámentem az első lehetőségre.

Ezt követően megtaláltam a szabad időpontjait – egy hét múlva már van is időpont! Rendkívül tetszik az, hogy nem engedik meg a vendégeknek, hogy hetekre, hónapokra előre foglaljanak. Mindig pontosan egy hónapra előre kalkulálnak, viszont az első oldalon csak a következő hétre mutatják a szabad időpontokat annak érdekében, hogy először azok kerüljenek feltöltésre.

Miután kiválasztottam a számomra megfelelő időpontot, meg kellett adnom pár személyes adatot és készen is voltam a regisztrációval. Rendkívül gyorsan és gördülékenyen ment és a legjobb az, hogy azonnal megtaláltam azt, amit kerestem.

Az oldal letisztult és logikus, mindenki könnyedén eligazodhat rajta. Plusz piros pont az én kis magánnyomozó barátnőmnek, aki megismertette velem ezt a szuper oldalt! Ha a masszázs fele olyan jó lesz, mint az eddigi online tapasztalatok, akkor bátran kijelenthetem azt, hogy itt van a legjobb thai masszázs Budapesten! Biztosan fogok foglalni majd a barátnőmnek egy kókuszolajos masszázsra időpontot hálám jeléül.