Hamarosan álmaim monitorján nézhetem a magánnyomozós filmet

Szeretek filmeket és sorozatokat nézni. A kedvenceim az olyan krimik, amik tele vannak izgalommal, illetve váratlan történésekkel. Ezeket a filmeket és sorozatokat főként a tévéből szoktam nézni, de ha valami nagyon érdekel, akkor azt az internetről is megnézzem. Legutóbb egy szuper magánnyomozós filmet néztem, amit alig várom, hogy elfelejtsek, hogy ismét meg tudjam nézni. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy ez lett a kedvenc filmem. A filmnézés mellett a videójátékokat is nagyon kedvelem, ha tehetem erre is szánok időt.

A kedvelt időtöltéseim tehát elég szorosan kötődnek egy monitorhoz. Emiatt úgy gondolom, hogy a monitorok vásárlására érdemes egy nagyobb összeget szánnom. A monitorom már elég régi, emiatt eldöntöttem, hogy veszek egy újat, egy sokkal modernebbet.

Az egyik kollégám nemrég vásárolt a Bestmarkt oldaláról, akkor ajánlotta nekem ezt a műszaki webáruházat. Így erre az internetes oldalra néztem fel először, amikor elkezdtem monitorokat keresgélni. A weboldalon elég sok időt töltöttem, hiszen összesen 1204 féle monitor közül lehet kiválasztani a legszimpatikusabbat.

Néhány órácska keresgélés után végre rátaláltam az Acer 35″ Predator X35 monitorra, aminek a tulajdonságai nagyon megtetszettek nekem.  A termékleírás szerint a monitor az egyik legtökéletesebb termék a világon. Ez egy kicsit túlzásnak hangzik, de a képességei valóban nagyon szuperek. Az Acer 35″ Predator X3 UltraHD felbontású, tűéles VA kijelzővel, kifejezetten alacsony válaszidővel és Nvidia G-Sync technológiával rendelkezik, mindemellett a 200Hz képfrissítéssel tökéletes játékélményt biztosít. Különlegességei közé tartozék még a 384 zónára felosztott, direkt LED háttérvilágítás, amely biztosítja a tökéletes képi megjelenést, akár a legsötétebb képeken is, illetve a HDR Ultra technológiának köszönhetően a világos és sötét pontok közötti átmenet is tökéletes. A monitor tehát prémium megjelenésű, prémium kijelzővel rendelkezik, amely 90% DCI-P3 színtér lefedettséget kínál, 1000 nit fényerővel, így nem csak a minőségi játék kerülhet előtérbe, hanem a professzionális felhasználási terület is.

A monitorok vásárlása engem nagyon könnyen magával ragadott, hiszen az Acer 35″ Predator X35 álmaim képernyője. Sajnos az ára nagyon magas, hiszen leértékelve is több mint nyolcszázezer forintba kerül. Ennek ellenére muszáj volt megrendelnem a terméket. Azzal nyugtatom magam, hogy biztos jó minőségű, nem lesz vele gond a következő néhány évben, hiszen a gyártó harminchat hónap garanciát vállal.

A monitort természetesen már megrendeltem, viszont még nem érkezett meg. Átvételként a házhozszállítást választottam, szóval néhány napon belül biztos megérkezik. Már nagyon várom. Amint beszereltem, megnézem a kedvenc magánnyomozós filmemet rajta.