Megtetszett, kinyomoztam, megrendeltem, átvettem

A minap átjött lányom a barátnőjével hozzánk, hogy itt tanuljanak. Felajánlottam nekik, hogy menjenek ki a teraszra, csinálok limonádét és viszek majd nekik valami rágcsálnivalót ha kérnek. Így hát, kimentek a kertbe, mert ott sokkal jobb az idő és kellemesebb a levegő. Sokkal jobban fog menni nekik ott a leckeírás és még marad is idejük kicsit csacsogni, vagy kártyázni, ha hamarabb végeznek a kötelezőkkel. Adtam nekik házi papucsot, mert abban sokkal kényelmesebb, mint az utcai cipőben. Ekkor vettem észre, hogy lányom barátnőjének mennyire stílusos és szép szandálja van. Nekem is éppen vásárolnom kellene egyet, sőt a gyerekek is szandál hiányban vannak épp.

Gondoltam egyet, s amíg a gyerekek tanultak kitaláltam, hogy kinyomozom honnan van ez a jó szandál. Felöltöttem hát a magánnyomozói szerepet – igaz a megbízó és a nyomozó is én magam voltam, egy személyben. Amikor kint voltak, megnéztem, megvizsgáltam. Láttam, hogy nagyon jó a minősége, a színe is szuper. A márkája is elég ismert. Utána keresgéltem, milyen weboldalakon lehet kapni ilyen szandált. Megnéztem párat, majd kiválasztottam egyet, ami a leginkább szimpatikus volt, ahol a legnagyobb volt a kínálat, mégpedig a cipomarket.hu. Valóban rengeteg cipővolt az oldalon, nem csak női, hanem férfi és gyerek lábbelik is. Vannak a szandálokon kívül cipők, bakancsok, csizmák, bokacsizmák, papucsok, sőt még pénztárcák és övek is. Na meg a legjobb, táskák is vannak a cipomarket.hu-n.

Ami szintén remek, hogy nagyon sok márka van az oldalon, rengeteg jó, minőségi, mindenki által imádott márka. Vannak itt olasz márkájú cipők is például, amik igazi bőrből készültek, található cipő a legnépszerűbb márkák kínálataiból is, szóval, aki valóban minőséget szeretne, az itt egészen biztos, hogy tud találni valamit, hiszen itt csak ilyen cipők vannak a kínálatban.

Meg is néztem milyen szandálok vannak, ha már rátaláltam erre a fantasztikus oldalra. Mivel úgyis vennem kell, gondoltam megnézem vannak-e leakciózva. Legnagyobb meglepetésemre nagyon sok, csodaszép és jó márkájú szandál volt akciós. De nem is akármilyen! 60-70%-os leértékelések vannak. Kiválasztottam egy csodálatos Estile, fehér színű, bőr pántos és puha, kényelmes talpú szandált. Kissé magasított a sarka, így elegáns, nőies, de kényelmes is egyben. A legmeglepőbb, hogy 29 ezer forint helyett csupán 11 ezer forintba kerül. Ezt az ajánlatot nem hagyhatom ki, így be is tettem a kosaramba a terméket.

Megnéztem még a férfi és a gyerek szandálokat is, és találtam is remek darabokat szintén a leakciózott termékek kategóriájában. Annyi pénzt takarítottam meg ezzel a szandálvásárlással, hogy a végén megajándékoztam magam egy fehér – a szandálomhoz illő – táskával, ha már ilyen remek nyomozói munkát végeztem.

Mikor a lányom kikísérte a barátnőjét, csak megdicsértem a szandiját és rákérdeztem hol vette, hogy leellenőrizzem a nyomozói munkám. Kiderült, hogy ő is a https://cipomarket.hu oldalról rendelte.