Krimik éjszakája – a legjobb buli, ahol valaha jártam

Mindig is nagy rajongója voltam a krimiknek és a detektívregényeknek. Éppen ezért voltam annyira boldog, amikor meghívást kaptam a Krimik éjszakájára, ami egy neves eseménynek számít a környékünkön.

Minden vendég jelmezbe bújik, és különféle rejtélyeket kell megoldani az este során, hogy aztán kihirdethessék a legsikeresebb nyomozót a látogatók között. A szervezők újítása volt a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu -ról, ami igazán feledhetetlenné tette az estét.

A selfiegep.hu egy olyan weboldal, ahonnan selfie gépeket, fotóboxokat lehet bérelni különféle rendezvényekre. Ezek a csúcsminőségű, tükörreflexes kamerák minden buli hangulatát fel tudják dobni, hiszen egy egyszerű vagy éppen színes fotófallal a háttérben a vendégek rengeteg képet tudnak készíteni magukról. Ráadásul, ott helyben meg is kaphatják az elkészült fotókat nyomtatott formában.

Ha a selfigep.hu -ról bérelünk fotóautomatát, korlátlan mennyiségű képet készíthetünk a selfie géppel, és az eseményt követően digitális formában is kézhez kapjuk a fotókat. Benne van az árban egy fehér háttér, plusz egy asztalnyi vicces kellék is.

A Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu -ról mindenképpen megéri, hiszen a bérleti díj igazán kedvező, a kiszállítás pedig teljesen ingyenes Budapesten belül, vidéki helyszín esetében pedig a cég alacsony kilométerdíjjal dolgozik.

A megrendelt selfie gépet már a rendezvény kezdete előtt egy órával kiszállítják, egy munkatársuk pedig végig jelen lesz, hogy asszisztáljon a fotóbox működtetése során.

Extra szolgáltatások igénybe vételére is van lehetőség. Kérhetünk, egyedi layoutot a fényképekhez, illetve a fotókat megkaphatjuk hűtőmágnes formájában is.

A selfiegep.hu- val a lehetőségek száma szinte végtelen, és egy fotóbox minden buli legnagyobb attrakciója lehet.