Feleslegesen gyanakodott a barátom

A magánnyomozók megbízói jelentős mértékben a féltékenykedőkből és a gyanakvókból tevődnek össze. Sajnos vannak esetek, mikor megjelenik a féltékenység egy kapcsolatban. Ez néha jogosan jelentkezik az egyik féltől, azonban vannak esetek mikor valaki ezt a dolgot teljesen túlzásba viszi és az égvilágon semmi oka rá.

Ez utóbbi esetet képviseli a haverom, Attila is. Felkért egy magánnyomozót, hogy járjon utána annak, hogy a felesége nem találkozik-e titkokban mással. Mikor megtudtam, hogy mi volt ennek a kiváltó oka, nem is akartam hinni a fülemnek: a felesége elkezdett egyre több szépségápolási terméket vásárolni. Attila betegesen féltékeny típus, és arra gondolt, hogy ezt valaki más kedvéért teszi a felesége. Mondtam is neki, hogy ha az asszony megtudja, hogy emiatt képes volt magánnyomozót bérelni, nagyon megharagudhat rá.

Természetesen kiderült, hogy teljesen alaptalanul hívott magánnyomozót, mert az kiderítette, hogy az égvilágon nem történik semmi olyasmi, amire gyanakodott. Megígértettem vele, hogy többet nem csinál ilyen butaságot.

Annyi jó azért van ebben a történetben, hogy megismertem a Prevenció Patikát, ahonnan ezeket a szépségápolási termékeket lehet beszerezni. Ideális hely arra, hogy a feleségemet meglephessem innen néha valamilyen ajándékkal, de akár magamnak is vásárolhatok innen termékeket.

A weboldalukon nagyon egyszerűen eligazodtam. A legegyszerűbbnek az tűnt, hogy rögtön a kategóriákra klikkeltem, ahonnan már láthattam is, hogy milyen bőséges itt a kínálat. A feleségem gyakran panaszkodik arra, hogy túl szárazak az ajkai. Megtaláltam erre a megoldást a szépség menüpont alatti ajakápolók kategóriában. Itt meg is találtam a keresett terméket, amit kifejezetten azért gyártottak, hogy a száraz ajkaknak megfelelően segítse a hidratálását. Ez a balzsam a bőr mélyebb rétegeibe is utat talál magának, ezáltal még jobban elősegítve annak regenerálódását. A termék ráadásul tartósítószermentes, így aki erre a feleségemhez hasonlóan érzékeny, annak különösen remek választás ez a produktum. A feleségemnél nagyon bevált ez a termék, a használatot követően rövidesen széppé és puhává váltak az ajkai.

Prevenció Patika

Mostanra a Prevenció Patika annyira kedvelté vált a számomra, hogy már nem csak a feleségem miatt, hanem magam miatt is rendszeresen felkeresem a weboldalukat. Engem elsősorban a vitaminok és az ásványi anyagok kategória szokott érdekelni.

Most nem rég például C vitamint vásároltam. A termékleírás itt különösen szimpatikus volt, hiszen nem csak a termékára volt kiírva, de arra is vették a fáradságot, hogy a tablettákra lebontva az egységár is ott szerepeljen. A termékleírás csak megerősített abban, hogy erre a vitaminra szükségem van, hiszen mostanában eléggé fáradtnak érzem magam, plusz az immunrendszert megerősítve a megbetegedések ellen is segít.

Abban az esetben, ha fellátogattunk a Prevenció Patika mindenképpen érdemes szétnézni a „mesébe illő akciók” kategóriában is, hiszen itt több fantasztikus ajánlat közül is választhatunk. Itt a személyes kedvenceim a közeli lejáratos termékek. Itt olyan termékeket találunk, melyeknek a lejárató dátuma már közelít, de még mindig bőven van idő az addigi használatukra. Az így vásárolt termékeket jóval a normál áron alul vásárolhatjuk meg. Egyszer így vásároltam magunknak például svédcseppet, ami egy kiváló étrend kiegészítő. Számost jótékony hatással bír. Például a benne található fahéj segít az emésztésünk működésében és az étvágyunkat is javítja. Találhatunk továbbá szegfűszeget és gyömbért, melyeknek szintén kedvező hatása van az emésztésünkre.  Mi sokkal jobban érezzük magunkat, mióta rendszeresen használjuk.