Hogy hol találod a legjobb táskákat? Ehhez nem kell magánnyomozó!

Sokan keresnek manapság magánnyomozót mindenféle okból. Egyesek az elveszett rokonaikat keresnék meg, mások arra kíváncsiak, megcsalja-e őket a párjuk. Arra még biztos senki nem kért fel magán kopót, hogy kiderítse, hol lehet megvenni a legjobb táskákat. Persze, ezt könnyen ki lehet deríteni. Nekem az annataska.hu vált be leginkább.

Egy jó táska ugyanis nemcsak nagyon jó szolgálatot tud tenni a mindennapokban, de akár egy nagyon jó benyomást is kelthet, mármint professzionális szempontból. A praktikus részéről nem is beszélve. Persze mivel az ajánlatkérés és a szerződés is most már online működik ezt a részét nem igazán sikerült itt kihasználni, de nem erre a pár napra vettem meg kizárólag. Nem, nem. Az annataska.hu webáruházban kizárólag minőségi termékhez juthat a vásárló, így több évig ki kell tudni, hogy szolgálja a vevőt. Ez a minimum.

A kérdés persze jogos, milyen fajta márkákkal futhat itt össze az ember? Nos, a leghíresebbekkel, az biztos: Bugatti, Jana, Anekke és Tamaris, hogy csak a leginkább szembetűnőeket soroljam fel. Ami pedig a készletet illeti, egy nagyon sokoldalú, de átlátható mennyiségű táska választékról van szó. A sokoldalúságát pedig már csak a különféle stílusok felhozatalából is meg lehet állapítani: hátitáska, válltáska, kézi táska, testtáska, borítéktáska és így tovább. Itt mindent meg lehet találni a hétköznapitól az alkalmiig. Amit nem feltétlenül, az az olcsó termék, de tekintve, hogy márkás cuccokról van szó, ezt el sem lehet várni tőlük. Hiszen ezeknél az ember nem csak a minőséget, hanem azzal együtt a márkát is megveszi. Nem állítom, hogy minden ember feltétlenül azzal szeretne villogni, hogy neki milyen táskája van ( már márka szempontjából), de vannak ilyen emberek.

annataska.hu

Na már most, ugye ha az ember azt hallja, hogy táska, egyből (legalábbis a legtöbb esetben) női táskára gondolunk, és ugyan az oldal is számításba veszi ezt a sztereotípiát, és még kissé épít is rá az oldal elrendezésével és képi világával (rózsaszín alap szín, és a logó kissé romantikus betűtípusa), akad itt nem kevés férfiaknak szánt termék is. A Bugatti márka kifejezetten nekik kedvez például. Nagyon letisztult, nagyon praktikus termékeik vannak, egy-kettő kicsit művészibb darabot leszámítva, aminek biztos, hogy lesz gazdája.

És ha már művésziség, az Anekke márka határozottan ebbe a kategóriába tartozik. Az kétségtelen, hogy az annataska.hu kínálatából ez a márka keltette fel leginkább a figyelmem az összes közül. Nagyon ízléses, a gót és a lolita közötti képi világával ezt a márkát a merészebbeknek ajánlanám. De, ha valaki elégedett a jelen divat menetével, és beilleszkedni, nem pedig kirívni szeretne, annak a Jana és Tamaris márkák tökéletesen meg fognak felelni, remélem. Én magam is ezek közül választottam egyet.

Mivel, ahogy már többször említettem, ezek nem épp olcsó termékek, a minőségük is átlagon felüli. Én korábban is tőlük rendeltem magamnak olyan táskát, amit aztán szinte minden nap magammal vittem mindenfelé, és négy év óta most ment sajnos tönkre. Igazán sajnáltam, de nem rendelkezem a szükséges készségekkel, hogy magam helyre hozzam, így muszáj volt, hogy új táska álljon a helyébe.

Mivel feliratkoztam a hírlevelükre, nem jött meglepetésként az oldal megnyitásakor, hogy most akciósan juthatok hozzá a legtöbb termékükhöz. Ehhez pedig még pluszba hozzájárult az a kedvezmény is, ami ugye a hírlevélre feliratkozott tagoknak jár, akár már az első vásárlás mellé is. Szóval viszonylag még olcsón is megúsztam, ahhoz képest, mennyit kellett volna fizetnem, ha egyik sem áll fenn.

A szállítás nagyon gyors volt. Mivel csak egy táskát vettem, illetve se övet se pénztárcát nem néztem mellé, bár az utóbbin erősen gondolkoztam, így 1-3 munkanap alatt ki is hozták. Ha több terméket rendeltem volna, akkor 1-5 munkanapba telt volna. Fizetni lehetett előre utalással vagy utánvéttel, és nem kellett plusz kezelési költséget bekalkulálni. Minden szállítás egy ezresbe kerül, legyen az pick-pack pontos, vagy házhoz szállításos forma.

Ha nektek is megtetszett az oldal, ne habozzatok és iratkozzatok fel hozzájuk. Megéri!