Nem kell magánnyomozónak lenni, hogy feltűnjön a gond

A magánnyomozó szóról elsőre talán mindenkinek Poirot szürkeállománya jut eszébe, majd pedig egy régiesen berendezett, de mégis hangulatos, írógéppel felszerelt szoba. Pedig magánnyomozók ma is léteznek, bár talán keveset hallani róluk, hiszen a rendőrség igyekszik mindent megfelelően felderíteni. Ettől függetlenül vannak olyan helyzetek, amikor leginkább csak egy magánnyomozó tud segíteni. Jól jöhet, ha bűntényt sejtünk ott, ahol a rendőrök nem, vagy ha ki szeretnénk deríteni valamit valakiről. Fontos azonban, hogy mindig a legális keretek között maradjunk.

Nem szükséges azonban egy magánnyomozó szürkeállományával rendelkeznünk ahhoz, hogy feltűnjön, ha valami nem okés a lakásunkban. Ha a csőtörés első jeleit érzékeljük ne habozzunk, hívjunk segítséget, például a Vizszereles net munkatársait.

De honnan sejthetjük, hogy csőtöréssel állunk szemben? Árulkodó lehet a csökkenő, vagy konstans alacsony víznyomás; a sötét, nedves foltok a falon; a burkolat mögül csordogáló víz; az elárasztott vízakna és ha pörög a vízóra, pedig nem is használ semmi és senki vizet a lakásban. Sajnos a csőtörés nem minden esetben látványos. Ha csak kisebb repedés történt a hálózatán, akkor előfordulhat, hogy egyáltalán nem okoz problémát. Ilyenkor sem érdemes azonban elhanyagolni, bármikor rosszabbra fordulhat a helyzet.

A Vizszereles net kollégái telefonon keresztül kérdéseket tesznek fel nekünk mikor bejelentjük a problémát és kitalálják, hogy mi lehet a gond. Eldöntik, hogy milyen alkatrészekre, szerszámokra, szakemberekre lehet szükség. Eredeti minőségi alkatrészekkel dolgoznak, és munkatársaik 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Számláikat a biztosítótársaságok is elfogadják. Sürgős esetben – Budapesten és környékén – akár 1-2 órán belül megérkeznek, és elkezdik a hiba elhárítását. Amennyiben vízszerelésről, csatornázásról, duguláselhárításról, csőtörésről, csatornakamerázásról, vagy fűtésszerelésről van szó, fordulhatsz hozzájuk.

A vízszerelés fő területeiről weboldalukon hosszabban is olvashat. Ez hasznos lehet akkor, ha szeretne választ találni a kérdéseire, és akkor is, ha tájékozott szeretne lenni addigra, amikorra megérkezik a szerelő a háztartásába.