Nem kell magánnyomozónak lenni, hogy lássuk ki csinál jobb bérmunkát

Iskolában dolgozom és a gyerekekkel egy színdarabra készülünk. Persze ez mindenki számára egy nagyon izgalmas dolog és mindenki segíteni szeretne. A vezetőség arra kért bennünket, hogy a nagy meleg miatt az udvaron tartsuk meg az előadást. Volt már díszletünk, viszont többnyire papírból és nagyon féltünk, hogy majd elfújja a szél. Ezért valami mást kellett kitalálni. Egy nyomozós darabot adunk majd elő, viszont ennek az a hátránya, hogy több díszletre is szükség van és elég nehéz megcsinálni másik anyagból.

Találkozót hívtam össze a szülőkkel és kikértem a tanácsukat, hogy mégis hogyan kellene megoldani ezt a díszlet dolgot. Az egyik gyerek apukája azt tanácsolta, hogy mi lenne ha a díszlet hátulját fából készítenénk el és az első részt acél elemekből tudnánk kivitelezni. Érdeklődéssel figyeltük, mert el sem tudtuk képzelni, hogy ez mégis hogyan lehetséges. Azt javasolta, hogy látogassunk el a https://acelpartner.hu/bermunka oldalra. Szerencsére volt a teremben kivetítő, így mindannyian láthattuk a weboldalt.

Az Acélpartner Kft. akár a vevő által biztosított anyagokat is fel tudja használni kivitelezéskor. Ha benyújtjuk az igényeket ők tudnak egy műhelyrajzot készíteni és ha általunk elfogadásra kerül, akkor viszonylag rövid határidőn belül teljesítik a munkát. Megegyeztünk, hogy ez nagyon jól hangzik és fel is tettük velük a kapcsolatot. Ezt többféleképpen is meg lehet tenni. A weboldalon keresztül az adatok meghagyása után üzenetet lehet küldeni. Ezen kívül telefonon vagy e-mailben is lehet érdeklődni és ajánlatot kérni.

Mivel foglalkoznak

Javasoltam, hogy nézzük meg kik is ők és milyen információt találunk még róluk a https://acelpartner.hu/bermunka weboldalon. Kiderült, hogy már több mint húsz éve vannak a szakmában és specialitásuk a melegen hengerelt lemezek lángvágása, plazmavágás és igény szerint szemcseszórás is kérhető. Főleg CNC vezérlésű gépekkel dolgoznak és a forgófejes technológiának köszönhetően sokkal precízebben és szebben tudják megmunkálni az anyagokat mint versenytársaik. Sőt vannak olyan specialitások, melyet csak ők használnak Magyarországon és nem akad versenytársuk a mezőnyben.

Különlegesen talpraesett csapat, hiszen a műszaki rajzoktól egészen a kivitelezés utolsó lépéséig viszik a terméket és kérésre porszórásos festéssel is ellátják, hogy a termék megkapja azt az utolsó érintést. Már annyira komoly műhelyben dolgoznak, hogy a megrendeléstől számított néhány héten belül tudják teljesíteni a munkát. Nem vállalnak többet, mint amit el tudnak végezni.

A lángvágott anyagot utolsó lépésben felületkezelt vagyis egy szemcseszóró berendezéssel teljesen letisztítják és mikronyomoktól mentessé teszik. Ez által egy esztétikus felületet hoznak létre, amit utána festeni lehet. Mivel többségünktől ezek a technológiák elég messze állnak, mert semmi ilyesmivel nem találkoztunk még, ezért inkább videókat néztünk a munkálatokról. A média fül alatt fel lehet venni a kapcsolatot a céggel több felületen keresztül és több érdekes videót is meg lehet tekinteni a munkafolyamatokról.

Mikor megérkezett a darab amit rendeltünk, nagyon meg voltunk elégedve az eredménnyel. A https://acelpartner.hu/bermunka valóban egy nagyon jó választás volt számunkra. Persze a vezetőség észrevette, hogy jóval többet költöttünk a díszletre mint előző években, mikor papírból készítettük őket. Viszont megnyugtattam, hogy ez egy hosszú távú befektetés, melyet még nagyon sok évig lehet használni és a gyerekek is sokkal jobban bele tudják élni magukat a szerepbe ha a díszlet is ilyen élethű. Mindenképpen jó döntés volt és mikor legközelebb szükségünk lesz valamire, már tudjuk kihez kell fordulnunk.