Kinyomoztuk, hogy melyik polc a legideálisabb választás a garázsba

A garázs főleg a kertes házban élők kiváltsága. Egy panel házban, bérházban vagy társasházban nem nagyon jellemző, hogy mindenkinek saját garázsa lenne. Van egy nagy garázs a ház alatt, vagy egy parkoló a tetőn, egyéb esetekben marad az utca. Mégis, akinek nincsen garázsa, de van legalább egy kocsibeállója, vagy egy tárolója, az már találkozott a legjobb polc kérdésével.

A legtöbb garázs nem csak kifejezetten az autónak ad helyet, itt tartják sokan a kerti szerszámokat, hogyha szerelni, bütykölni kell valamit, akkor is a garázsba mennek és itt állnak neki a szerelésnek. A garázs ennek következtében nem a ház legtisztább helye. ennek okán alaposan át kell gondolni, hogy mégis milyen tárolóeszközt kellene beszereznünk ide.

Amikor a tárolóeszközökön gondolkozunk, egyből a legnépszerűbb bútorboltok katalógusait kezdjük nézegetni, pedig a kerti tárolás, a garázsban kialakított tárolók nem éppen itt fognak szembe jönni velünk. Egy ilyen tárolónak jóval nagyobb teherbírás szükséges, mint mondjuk egy könyvespolcnak, sokkal ellenállóbbnak is kell lennie az időjárással szemben, mert mi például nem fűtjük a garázst, vannak olyan elemek amik szétfagyhatnak akár a hidegben.

Rengeteg szempont van, amire a kiválasztásnál figyelni kell, de nem kell most ezen mindenkinek végig rágnia magát, mert mi már utána jártunk, hogy melyik a legjobb tároló. A választásunk pedig a salgó polcra esett.

Ez a polc több szempontnak is megfelel. Horganyzott acélból készült, így ellenáll az időjárásnak, sokkal strapabíróbb és megbízhatóbb, mint mondjuk egy fából készült polc. Nagy előnye még, hogy csavarmentes kivitelben készült, így egyszerű összerakni, ha esetleg át kell rendezni a helyet, akkor is könnyen és gyorsan szét lehet szedni majd össze lehet rakni.

Nem okoz gondot a nehezebb dolgok tárolása sem, 130-280 kg-ig terhelhetőek a polcok. A legnagyobb előnye mégis szerintem az, hogy a polcok 33 mm-ként állíthatóak. Így olyan magasak lehetnek a polcok, amilyenekre éppen szükségünk van. Könnyedén hozzáadhatunk vagy elvehetünk, teljesen a saját igényeinkre szabhatjuk. Nem mellékesen szerintem jól is néz ki. Illik a garázsba, praktikus is, minden tárolási feladatot el tud látni. Ennél többet pedig nem is kell tudnia.

Beszerzés

A beszerzéssel sincsenek gondok a technológia világában. Az ember most már csak ahhoz nem jut hozzá, amihez nem akar, vagy ami nem létezik. Természetesen van honlapjuk: rackinglog.hu . Innen lehet rendelni polcokat, illetve itt lehet ezekkel kapcsolatban tájékozódni is. Ezeket a csavarmentes polcokat 2-3 nap alatt kiszállítják. Ezek a polcok ISO minősítéssel rendelkeznek, nem véletlenül az egyik legnépszerűbbek az Európai Unióban.

A rackinglog.hu a polcokra gyártói garanciát is kínál, így nem kell tartanunk az esetleges gyári hibáktól vagy meghibásodásoktól sem.

A polc a könnyű összeszerelhetősége és rugalmas kialakítása miatt az egyik legnépszerűbb polc a raktárakban is, a benne rejlő lehetőségeket pedig már otthoni viszonylatban is kihasználhatjuk. egyre többen vesznek ilyen polcot, mert úgy lehet alakítani, ahogyan mi akarjuk, nincsen olyan dolog az otthonunkban, amit ne tudnánk tárolni rajta.

Nem csak a garázsokban lehet maximálisan kihasználni, hanem a lakás számos pontján is. Az állíthatóság miatt nagyon kedvelt a kis helyeken, hiszen ezzel maximálisan ki lehet használni minden centiméretét a lakásnak. A könnyű összeszerelhetőség és a könnyű szerkezet pedig már csak hab a tortán.

Ha raktározási versenyt hirdetnénk, szerintünk egyértelmű győztese lenne a rackinglog.hu salgó polc rendszere.