A kémfilmek és a motorok

Sosem volt világos a számomra, hogy miért látni olyan sok filmben olyan jelenetet, mikor egy motorral kémkednek valaki után. Fel tudnék sorolni most kapásból legalább öt olyan filmjelenetet, ahol egy kocsit egy motorral követnek, de szerintem ez teljesen röhejes, és semmilyen realitása nincs.

Hiszen gondoljunk bele, ha valaki után kémkedünk, akkor olyan járművet lenne érdemes választani, ami a lehető legkevésbé feltűnő, nem? Na, most én nem gondolom azt, hogy egy kétkerekű járgány ne lenne feltűnő.

Ha valaki magánnyomozót küldene utánam, és az illető valamiért egy motorral követne engem, azt biztosan hamarabb észrevenném, míg, ha ugyanezt valamilyen általánosabb autóval tenné, arra csak jóval később lennék figyelmes.

A magánnyomozók a valóságban biztosan inkább autókat használnak, a motorokkal szemben, legalábbis gondolom én. Végül is a filmeknek nem is kell feltétlenül a valóságot bemutatniuk, még akkor sem, ha nyomozók benne a főszereplők. Azt azért el kell ismerni, hogy sokkal menőbben fest egy filmben az, ha motorkerékpáron követnek valakit.

Persze az is lehet, hogy csak azért gondolom ezt, mert én is motoros vagyok. Ezekkel a járgányokkal utazni egy igazi élmény, főleg, ha olyanokra bízom a motorgumik minőségét, mint a www.motortire.hu csapata.

Én már évek óta csak tőlük vásárolom meg ezeket a termékeket, ami nem véletlen, higgyétek el. Nem egyszer bizonyították már nekem azt, hogy számukra az ügyfelek elégedettsége elsőrangú.

Erre az az egyik legjobb példa, mikor a saját hibámból véletlen rossz gumiabroncsot rendeltem tőlük. Sajnos ezt már csak akkor vettem észre, mikor a futár már kiérkezett hozzám a csomaggal. Gyorsan jeleztem nekik, hogy esetleg lehetne-e tenni valamit az ügy érdekében.

Megnyugtattak, hogy visszatérítik a motorgumik árát, csupán csak annyit kértek tőlem, hogy valahogy juttassam vissza hozzájuk a megrendelt terméket. Nagyon örültem ennek a lehetőségnek, mert egyébként nem tudtam volna mit kezdeni ezekkel a gumikkal. Na, erre szokás azt mondani, hogy ügyfélközpontú hozzáállás. Már előtte is nagyon szerettem tőlük vásárolni, de ezzel aztán végképp belopta magát a szívembe a www.motortire.hu motorgumi áruháza.

Igazából elég csak pár pillantást vetni a weboldalukra, és látni fogjátok, hogy ez ténylegesen egy profi csapat. Tökéletesre fejlesztették az online rendelési folyamatokat, hogy nekünk, vásárlóknak, a lehető legkényelmesebb és leggyorsabb legyen az itt történő vásárlás.

www.motortire.hu

Gumiabroncsokból itt aztán nincs hiány. Van mindenféle méretben, típusban, így akármilyen motorral is rendelkeztek, itt meg fogjátok találni azt, amire szükségetek van.

Itt akár még a motorunk márkája alapján is szűkíthetjük az itt megrendelhető termékek listáját. Túl sokáig tartana itt most felsorolni, hogy milyen márkájú motorokhoz is tudnak itt nekünk abroncsokat biztosítani, de ezt látni fogjátok a weblapon.

A telephelyük a fővárosban található, azonban, ha az ország másik részébe szeretnénk szállítást kérni, akkor semmi gond, ugyanis a szállításokat végző partnerük az ország egész területén működik.

Persze azt is megtehetjük, hogy személyesen megyünk el a megrendelt áruért. Ebben az esetben akár igénybe vehetjük a szervizszolgáltatásaikat is, melyek között ott szerepel a motorgumik felszerelése is. A legjobb szakemberekkel dolgoznak, így biztosak lehetünk a szolgáltatásuk minőségében.

A www.motortire.hu már több alkalommal is bizonyította a számomra azt, hogy ők a legjobb választás. Minden motorosnak az álma az, hogy egy ilyen megbízható helyről vásárolhassa meg a motorabroncsokat. Ha esetleg te is egy kétkerekű tulajdonosa lennél, akkor fogadd meg a tanácsomat, és tegyél velük egy próbát.