Az inglesina sport babakocsi lesz a kedvencetek, ha szerettek rohangálni

Ha nagyon szerettek rohangálni, játszani a gyerekekkel, akkor az inglesina sport babakocsi lesz a kedvencetek. Legfutóbb a parkban egy nagyobbacska gyerkőccel bújócskázott egy apuka. A játék lényege magán detektíves volt, a kicsi kereste a nyomokat és szaladt apuka nyomába. A sport babakocsi aljában az össze szükséges holmi elfért, nagyító, mű bajusz, kincsesláda és így tovább. A sport babakocsi egészen a 22 kg-os súlyig megfelel a babócáknak, így a nagyobb gyerekek is szeretni fogják. A kisfiú hulla fáradtan csüccsent be a babakocsiba, és könnyedén gurultak tovább a park sétányán. A sétány mellesleg tiszta kátyú az óriási esőzésektől, így az inglesina sport babakocsi a tökéletes választás volt, mivel nem zötyögött az úton.

Az inglesina sport babakocsi legnagyobb előnyei

Ebben a babakocsiban a nagyobb gyerekek is jól elférnek, mivel tágas az utazótér, és kényelmesen van kialakítva. A kupolatető védi a babát a napsütéstől, és fel lehet tenni rá esővédő fóliát, szúnyoghálót. Egy kis leskelődő ablakon át leskelődhet anyuka és apuka a kupola tetején, hogy jól ráláthassanak a gyerekre.

Nem csak itt gondoltak a szülőkre, ez a babakocsi egy kifejezetten praktikus darab. A váz könnyen összecsukható, így könnyen befér a kocsiba és az előszobában sem fog sok helyet foglalni. Az Inglesina által kialakított állítható rugóterhelésű felfüggesztésnek köszönhetően nem akadály a kátyú vagy a bukkanó. Minden kerékhez egyenként beállítható a rugózás, így a korosztálynak megfelelően lehet beállítani. Teljesen elfektethető a háttámla, így jókat tud szundítani benne a kisbaba, és ezentúl hét fokozat közül lehet választani. A sportülés könnyen forgatható a menetiránynak megfelelően vagy háttal. Mivel a babakocsi 4 éves korig jó, így több testvért is ki fog majd szolgálni, ezért egy hosszútávú befektetés a családnak.

Ha egy sportos, kalandvágyó család vagytok, akik szeretnek rohangálni és hívei a praktikus daraboknak, akkor az inglesina sport babakocsi a ti terméketek. Mindenki imádni fogja, a mérete jól alakítható, a tolókar mindkét szülő magasságához igazítható, és a gyerkőc is kényelmesen elfér. Bármilyen úton tudtok menni vele, legyen erdei séta vagy egy városi kalandozás, nem fogtok elakadni. Könnyen elfér és összecsukható, így a többnapos nyaraláson is kényelmesen befér majd a kocsiba.